Rozmarýnovo-citrónová Tilapie se špenátovým salátem

17. února 2014 v 14:53 | peťulína |  RECEPTY

ROZMARÝNOVO-CITRÓNOVÁ TILAPIE SE ŠPENÁTOVÝM SALÁTEM


(ROSEMARY CITRUS TILAPIA WITH A BABY SPINACH SALAD)



(1 porce) - 379 kcal | tuk 17g | sacharidy 14g | bílkoviny 47g

1 140g-200g filet z Tilapie nebo jiné bílé ryby jako je treska nebo platýz
2 čajové lžičky olivového oleje
1-2 polévkové lžíce čerstvé šťávy z citrónu
1/2 čajové lžičky drceného rozmarýnu
1 polévková lžíce kaparů
2 hrnky rukoly nebo jiného mixu salátu
1 nakrájené rajče
1 polévková lžíce nízkotučného kyselé zálivky


Vložte rybu do zapékací mísy. Na vrch zalijte olivovým olejem, citrónem, posypte rozmarýnem a kapary. Lehce osolte a opepřte. Pečte na 200°C 10-15 minut. Mezitím smíchejte salátové listy (rukolu), rajče a kyselou zálivku. Servírujte s čerstvým plátkem citrónu na okraji.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Nikol Nikol | 8. září 2014 v 23:29 | Reagovat

Ahoj, jsem notorická dietářka. Vyzkoušela jsem už snad dvacet zaručených diet, po které se z každé mé kamarádky nebo kolegyně stala hvězda firemního mejdanu (protože jí najednou chybělo v pase deset centimetrů), ale já sama jsem vždycky skončila u prvních pěti kilo. A když už jsem konečně po hodinách taiči a hladu něco shodila, tak za měsíc jsem byla opět na své staré váze, jako bych se ani nikdy zhubnout nesnažila. Moc zajímavé články o hubnutí jsou tady: http://www.erada.cz/?cat=312 . Nejsou nijak dlouhé, ale dozvěděla jsem se například, proč nesmím přestat snídat a taky, že vzít si večer před spaním něco k jídlu, není hned konečná. Teď už zase shazuju kila jak jelen paroží a hlavu si s tím tak moc nelámu, je to tak kilo za dva týdny, ale jde to. Tak hodně štěstí!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama